In deze special maakt u kennis met 15 enthousiaste organisaties die als fietsambassadeur optreden voor het ministerie van IenW. Deze bedrijven stimuleren actief fietsen onder hun medewerkers. De ambassadeurs zijn een ware inspirator voor hun sector, klanten, medewerkers, en in hun regio.

Logo fietsambassadeur

De organisaties zijn: pretpark de Efteling, automotive-bedrijf Amega, Universititair Medisch Centrum Groningen (UMCG), verzekeraar a.s.r., netbeheer Enexis, Fujiflim, pensioenuitvoerder MN, Radboud Universiteit, Schiphol GroupRotterdam Ahoy en de gemeente Rotterdam, Nationale PolitieWiertsema, Dow chemicals en thuiszorgorganisatie Vierstroom.

Ontmoet de fietsambassadeurs

Waarom fietsen? Daarom fietsen!

Kies de fiets! is tot stand gekomen op initiatief van minister Stientje van Veldhoven van Milieu en Wonen. Als u zich als werkgever aanmeldt voor de uitdaging om 10% meer mensen op de fiets te krijgen, ontvangt u een gratis toolkit. Ook kunt u deelnemen aan een Fietsscan, die laat zien wat de potentie en mogelijkheden in uw organisatie zijn. U dingt dan ook automatisch mee naar de Kies de fiets!-Award die in 2021 wordt uitgereikt. Doet u mee?