Dit artikel hoort bij: Specials 06

Voorwoord

Een autobedrijf dat fietsen stimuleert, De Efteling die kansen ziet om meer medewerkers op de fiets krijgen en het UMCG dat al stevig aan de weg timmert als het om hun fietsbeleid gaat. Dit is slechts een greep uit de bedrijven die actief een fietsbeleid hebben.

In deze special maakt u kennis met 11 enthousiaste organisaties die als fietsambassadeur gaan optreden voor het ministerie van IenW. Deze bedrijven stimuleren actief fietsen onder hun medewerkers of zijn dit van plan. De ambassadeurs zijn een ware inspirator voor hun sector, klanten, medewerkers, en in hun regio. Op  1 november 2018 hebben de ambassadeurs en staatssecretaris Stientje van Veldhoven het begin van hun langdurige samenwerking gemarkeerd. Maak hier kennis met de bedrijven en de ambassadeurs.

Alle fietsambassadeurs