Hoe vind jij jezelf opnieuw uit in tijden van crisis? De eerste stap op weg naar herstel is je bedrijf klaarstomen voor de maatschappij van de nabije toekomst. Een andere manier van werken, ondernemen en samenzijn. We moeten ons aanpassen aan de omstandigheden van vandaag en innovatieve oplossingen bedenken.

Bekijk hieronder de innovatieve oplossingen van andere ondernemers.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat daagt via het Startup in Residence InterGov-programma startups uit om samen innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken. Nu ook voor vraagstukken die ontstaan door de huidige crisis. Bijvoorbeeld hoe zorgen we ervoor dat goede ideeën om de besmettingsgraad te verkleinen op de juiste manier worden getoetst, verbeterd en opgeschaald? Op welke manier kunnen we effectief desinformatie aanpakken? Hoe kunnen we het beste ouderen beschermen? En hoe gaan we eenrichtingsverkeer voor voetgangers faciliteren. 

Zoek jij een innovatieve oplossing?

Heb je een vraagstuk waar je maar geen goede oplossing voor kunt vinden? Of heb je als ondernemer juist een oplossing die de overheid kan helpen in deze tijden van crisis? Neem contact op met het Startup in Residence team mail naar: startupinresidence@minezk.nl

Klik hier voor meer informatie.