EZK in Beeld, 1 jaar MKB-actieplan Jaargang 7

Publicatiedatum
dinsdag 23 juli 2019
Hoofdredactie
Lixel Huijts
Productie
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Directie Communicatie m.m.v. Arthur Simonse, Johan Ploeg, Emily Klop, Paul van den Berg. Directie Ondernemerschap m.m.v. Chris Sol. Dit E-zine is gemaakt i.s.m. Margot Lomans namens MKBideenetwerk, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Investeringsfonds MBO, Frank Theeuwen namens Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg, Stichting MKB financiering, Qredits, Hans Biesheuvel namens ONL voor ondernemers, Evelyn Veldboer-Wolters namens Custom Camp, Ellie Karssemakers namens Wanderwatch, Hans van der Noordt namens Horst aan de Maas, Richard van Wilpe namens provincie Gelderland, Digital Trust Center, Cyber Security Center, Arno Klerks namens MPO Ventures, JADS MKB Datalab in Den Bosch, Melanie Haaksma namens Instore Delft, Eveline Klumpers namens Katalysis
Eindredactie
Chris Sol (Directie Ondernemerschap)
Arthur Simonse (Directie Communicatie)
Vormgeving
Emily Klop
Fotografie: Mediatheek Rijksoverheid
E-mail
directiecommunicatie@minez.nl
Internet
http://www.rijksoverheid.nl/mkb-actieplan
Redactieadres
directiecommunicatie@minez.nl
Copyright
CC0 1.0 Universal