EZK in Beeld, 5G: de digitale toekomst Jaargang 8

Publicatiedatum
dinsdag 11 februari 2020
Hoofdredactie
Lixel Huijts
Productie
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Directie Communicatie m.m.v., Arthur Simonse, Johan Ploeg, Emily Klop, Noura el Farissi, Joost van Oosterwijk, Klaas Bouma, Lubna Safeer, Yvonne Trenning, Vincent Locht en Frans van Bergen. Dit E-zine is gemaakt i.s.m. Peter Rake, Heleen Uijt de Haag, Angeline van Dijk en René Visser. EZK in Beeld, het digitale magazine van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, belicht een aantal keer per jaar een actueel EZK-thema aan de hand van verschillende interviews.
Eindredactie
Arthur Simonse
Vormgeving
OBT, Marc Tobé
Fotografie: Olivier Middendorp, Mediatheek Rijksoverheid
E-mail
directiecommunicatie@minezk.nl
Redactieadres
directiecommunicatie@minezk.nl
Copyright
CC0 1.0 Universal