In de rubriek Korte berichten stellen we u op de hoogte van kort, nuttig nieuws. In deze editie aandacht voor de eindejaarscampagne van Zo Werkt Het (het thuiswerkplan) en de Kies de Fiets-campagne.

een icoon met thuiswerkelementen, een huis en laptop.

Zo Werkt Het: Heb jij al een thuiswerkplan?

Al bijna de helft van de werkgevers heeft een langetermijn plan voor zijn organisatie en werknemers om succesvol thuis te werken en blijvend anders te reizen. Dat blijkt uit diverse onderzoeken. Heb jij dit al gedaan? Anders is nu het perfecte moment! 

Bij Zo Werkt Het weten ze wat je binnen de gegegeven maatregelen voor jouw personeel kunt doen. Daarom helpen ze je, met gratis gericht advies, om jouw organisatie niet alleen nu maar óók in de toekomst slimmer te laten werken en reizen. 

Zo Werkt Het is een initiatief van de regionale mobiliteitsnetwerken in Nederland.
 

Zo Werkt Het - Hybride werken is de toekomst
ZoWerktHet.nl

Kies de Fiets

De "Kies de fiets!"-campagne is opnieuw gelanceerd. Met de campagne worden werkgevers in Nederland opgeroepen om 10% meer medewerkers op de fiets te krijgen. Ook in tijden van coronamaatregelen en thuiswerkadviezen kunnen werkgevers hun medewerkers financiële regelingen en voorzieningen aanbieden, vooral met het oog op het komende voorjaar. Voor thuiswerkers kan een dagelijkse rondje op de fiets (van de zaak) bijdragen aan de (mentale) gezondheid. Kortom: kies de fiets!
 

Kies de Fiets
Kies de Fiets