Op maandag 26 september 2022 vindt de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit plaats. We hopen je in de Rijtuigenloods Amersfoort te zien.

In het volgende e-zine (#11) lees je een uitgebreide terugblik op de Conferentie Duurzame Mobiliteit.

De Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit heeft dit jaar speciale aandacht voor zakelijke mobiliteit. Vandaar de titel: Zakelijk naar zero! Het deelsessieprogramma kent vijf pijlers: de werkgeversaanpak en actieve mobiliteit, elektrisch vervoer, logistiek, duurzame energiedragers, Europa en innovatie. Verheug je op spannende presentaties, interactieve workshops, prikkelende debatten en innovatieve demonstraties. Benieuwd geworden naar het deelsessieprogramma? Het overzicht van alle deelsessies is terug te vinden op de website.

Kortom: dit wil je niet missen! Zien we elkaar op 26 september?

Praktische informatie

  • Datum: maandag 26 september 2022
  • Tijd: 10:30 - 18.15 uur
  • Locatie: De Rijtuigenloods, Amersfoort
  • Aanmelden