Thuiswerken blijft belangrijk en is nog steeds een van de sterkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Bedrijven uit alle sectoren dragen hun steentje bij, allemaal op hun eigen manier, ook in bedrijven waar dat niet voor de hand ligt. In dit e-zine zijn tips te lezen over thuiswerken en over het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid als werkgever. Hieronder leest u de belangrijkste onderdelen van deze editie.

Succesverhalen met praktijktips

Dit jaar heeft van elke werkgever een thuiswerkdeskundige gemaakt. In dit e-zine leest u een aantal succesverhalen van organisaties die van de ene op de andere dag aan het thuiswerken moesten geloven, uit sectoren die niet per se voor de hand liggen. Een bouwbedrijf, een ziekenhuis, een advocatenkantoor en meer.

Zowerkthet.nl

Sinds september is er een nieuw landelijk platform vol gratis tips, tricks, en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken.

Uw regionaal werkgeversnetwerk kan helpen

Werkgevers hebben baat bij hulp om een duurzaam mobiliteitsbeleid te ontwikkelen. Die hulp is er. Om thuis- en flexibel werken te stimuleren, kunt u een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. We zetten de regionale werkgeversnetwerken voor u op een rij. Lees snel verder.

Nieuwe edities van dit magazine in de mail? Klik hier.