Sinds september is er een nieuw landelijk platform vol gratis tips, tricks en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken.

Doe een quickscan

Werkgevers en medewerkers die willen weten waar de meest voor de hand liggende kansen binnen hun organisatie liggen op dit onderwerp kunnen een gratis quickscan doen. Via een laagdrempelig vragenformulier ontvangen zij een rapport met de eerste stappen die gezet kunnen worden naar een betere thuis- en flexwerk balans.

Maak het makkelijk

Op zowerkthet.nl is een overzicht te vinden van de handigste (regionale) tools die werkgevers kunnen gebruiken om flexibel werken en thuiswerken de norm te maken. Denk aan factsheets, infographics, Q&A’s en andere inspirerende voorbeelden van verhalen over organisaties die al serieuze stappen naar een duurzaam thuiswerkbeleid hebben gezet.

Download de communicatietoolkit

Werkgevers kunnen een handige communicatietoolkit downloaden om werknemers te inspireren en te motiveren. Ook bestaat de mogelijkheid om promotiemateriaal als posters en tafelstandaards gratis aan te vragen. De communicatiekit is te downloaden via deze link.