Tekst Rob Langeveld
Foto Kick Smeets

Podcast vws#Dia (deel 3):

 

Podcast vws#Dia

VWS maakte tijdens de coronacrisis kennis met een tamelijk nieuw fenomeen: co-managers. Vooral bij de COVID-directies werd gekozen voor gezamenlijk leiderschap, om de enorme werkdruk wat te kunnen verlichten. Zoals Hermien Post en Gerie Jonk, die getweeën de programma-directie DCC (Digitaal Corona Certificaat) onder hun hoede namen. Of dat een succes werd? Ze vertellen het aan Rob Langeveld tijdens de derde vws#Dia-podcast:

Gerie Jonk is deze week benoemd als kwartiermaker/beoogd plaatsvervangend directeur bij de programmadirectie Pandemische paraatheid Publieke Gezondheid.

Podcast serie

Deel 1: Benjamin Rietveld vertelde over zijn rol bij het reisbeleid van VWS.

Deel 2: Reinier Koppelaar vertelde over het coronatestbeleid.