Foto Minister Blok in gesprek met ontmijningsorganisatie HALO Trust in Afghanistan

De Veiligheidsdiplomaat is een van de online magazines van het ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt uitgegeven door de directie Veiligheidsbeleid (DVB). Omdat we als ministerie van Buitenlandse Zaken graag laten zien wat wij internationaal doen voor de veiligheid van Nederland, maken wij dit magazine waarin actuele onderwerpen en achtergronden van ons werk aan bod komen.

De Veiligheidsdiplomaat komt (met uitzondering van deze speciale zomereditie) iedere maand uit en wordt op internet gepubliceerd. Het is mogelijk een (gratis) abonnement te nemen op onze nieuwsbrief om op deze manier op de hoogte te blijven van nieuwe uitgaves. Een abonnement nemen op de Veiligheidsdiplomaat kan op de website van de Rijksoverheid.

Zo abonneer je op de nieuwsbrief:

  1. Ga naar de nieuwsbriefpagina van de Rijksoverheid: https://abonneren.rijksoverheid.nl/nieuwsbrieven/aanmelden/de-veiligheidsdiplomaat/1208.
  2. Voer je e-mailadres in.
  3. Lees de informatie over de verwerking van je persoonsgegevens en teken de akkoordverklaring.
  4. Klik op aanmelden.
  5. Je krijgt een e-mail toegestuurd (controleer ook de ongewenste e-mails). Klik op de link in de e-mail ter bevestiging van je aanmelding.
  6. Voortaan krijg je de Veiligheidsdiplomaat-nieuwsbrief wanneer er een nieuwe uitgave is verschenen. 

Hoe werkt de Veiligheidsdiplomaat?

Wil je weten hoe de online magazines van de Rijksoverheid werken? Kijk dan deze handige video van de Defensiekrant, het online magazine van het ministerie van Defensie.