Cijfers laten zien dat er in 2022 102 nieuwe FIB-collega's zijn
Cijferdiagram laat het aantal Inkopen en subsidies zien. Inkopen: 3102. Meer dan de EU drempel: 115. ROK (raamovereenkomst) en MVO (meervoudig onderhands): 1859. EVO (enkelvoudig onderhands): 468.
Top 10 trainingen/workshops binnen BSK. 1: Introductiedag IenW. 2: Beleidsbooster - Beleid in het hart van IT. 3: In dialoog over omgangsvormen voor medewerkers. 4: Effectief schrijven in een politiek bestuurlijke omgeving. 5: Webinar – Sterk in thuiswerk. 6: Beantwoorden van Kamervragen: een uitdaging. 7: Samenwerken met buiten. 8: Essentieprogramma (Rijksacademie voor Financiën, Economie en Bedrijfsvoering RAFEB). 9: Vitaliteitstraining; Health coach intensief programma. 10: Arbeidsrecht voor HR adviseurs 2022.
Top 10 E-learnings binnen BSK. 1: Sociaal veilig werkklimaat voor medewerkers. 2: AVG privacy IenW 1. 3: Basiscursus SAP. 4: Nucleaire veiligheid en crisisbeheersing. 5: Vergeet je brein niet. 6: Sociaal veilig werkklimaat voor leidinggevenden. 7: AVG privacy IenW 2. 8: Doen waar je blij van wordt. 9: Kennismaking met de omgevingswet. 10: Vitaliteit.
Cijfers over het autopark van IenW: 3 plug-in hybride auto’s en 7 elektrische auto’s.
Top 10 van zoekwoorden op Plein IenW. 1: P-Direkt. 2: P-Direktwebinar. 3: Workshop Actieve Openbaarmaking. 4: Leerportaal. 5: Inkoop. 6: Rijksportaal. 7: Vacatures. 8: Adresgids. 9: CAO. 10: Structurele Aanschrijving.