Tekst Magda de Vetten en Rens Ulijn
Foto Patricia Wiedijk

Podcast vws#Dia (aflevering 15):

Podcast vws#Dia

Het zomerreces is aangebroken en veel VWS’ers vertrekken op een welverdiende vakantie. vws#Dia-redacteuren Rens Ulijn en Magda de Vetten vroegen collega’s van verschillende directies naar hun vakantieplannen en de manier waarop ze naar hun vakantiebestemming reizen. Speelt vliegschaamte een rol bij de keuzes die ze maken? Gedragsdeskundige en DCo’er Frederike Mensink duidt het reisgedrag van de collega’s aan de hand van de laatste gedragswetenschappelijke inzichten.

Deze vijftiende vws#Dia-podcast (circa 16 minuten) is rechtstreeks te beluisteren door op bovenstaande button te klikken, of door het MP3-‘geluidsfragment’ te downloaden.

Suggesties voor nieuwe podcast-onderwerpen? Mail naar diagonaal@minvws.nl

vws#Dia podcast

In iedere vws#Dia verschijnt de vws#Dia podcast, waarin VWS'ers aan het woord komen over hun dagelijkse werk. Alle afleveringen zijn verzameld en terug te luisteren op één centrale plek: vws#Dia podcast.