Tekst Rob Langeveld
Foto René Verleg

Podcast vws#Dia (deel 4):

 

Podcast vws#Dia

VWS en VWS-bewindspersonen zijn tijdens de coronacrisis nadrukkelijk aanwezig op social media en zélfs in de bioscoop. Dat dat niet altijd met gejuich wordt ontvangen, is een understatement… Florine Kist (rechts op de foto) en Eline van der Haar van DCo (directie Communicatie) onthullen de werkwijze en achtergronden van ‘VWS op social’. En DCo-collega Dennis Cohen geeft ruiterlijk toe dat hij z’n twijfels had bij de ‘007-campagne’ op het grote witte doek. Rob Langeveld ging met hen in gesprek voor de vierde vws#Dia-podcast:

Podcast serie

Deel 1: Benjamin Rietveld vertelde over zijn rol bij het reisbeleid van VWS.

Deel 2: Reinier Koppelaar vertelde over het coronatestbeleid.

Deel 3: Hermien Post en Gerie Jonk vertelden over hun co-managerschap bij de programma-directie DCC (Digitaal Corona Certificaat).